Rozprávková záhrada

Predaj. Super cena! Najlacnejšie!

Rozprávková záhrada je úžasný a náučný darček pre všetky šikovné deti. Zasaďte s deťmi kvety podľa vášho výberu a naučte ich sa o záhradu starať.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

18,90 € s DPH

Detaily

S touto krásnou hračkou môžete deťom splniť sen a vytvoriť niečo naozaj krásne. Deti sa navyše zábavnou formou naučia zodpovednosti a spoznajú prírodu naozaj zblízka. Zasaďte spoločne s deťmi pestrofarebné kvety, nechajte potomkov nech sa o semienka starostlivo starajú a výsledky sa onedlho dostavia. Radujte sa spoločne s deťmi z vašich vlastnoručne vypestovaných kvetiniek a vyzdobte si rozprávkovú záhradu podľa vašej fantázie!

Skvelý nápad! Ale ako na to?

Založiť si rozprávkovú záhradu nie je naozaj žiadna zložitá vec a s pomocou dospelého to ľahko zvládnu aj malé deti. Stačí správna starostlivosť a onedlho sa budete môcť tešiť z prvých zelených lístočkov v kúzelnom kvetináči.

Zostavte jednotlivé časti kvetináča dohromady podľa obrázkov na obale. Skontrolujte, že je kvetináč stabilný. Umiestnite substrát do oboch poschodí a zalejte ho vodou.  Akonáhle je pôda vlhká, prevzdušnite ju priloženými záhradnými hrabličkami a uistite sa, že žiadna časť nezostala suchá. Vezmite si semienka, ktoré chcete nasadiť a rovnomerne ich rozptýľte do pôdy.  Použite priložené záhradné náčinie a jemne semienka zatlačte do pôdy. Takto pripravenú pôdu zalejte.

Tip pre rýchle klíčenie: Nemôžete sa dočkať okamihu, kedy sa budete s deťmi prvýkrát radovať s vašich vlastnoručne vypestovaných rastliniek? Proces klíčenia možné urýchliť tak, že cez kvetináč pretiahnete plastový sáčok alebo tašku. Toto opatrenie pomôže udržať optimálnu vlhkosť v kvetináči a semienka začnú rýchlejšie klíčiť.

Tip na zalievanie: Keď potrebujete záhradu zaliať, môžete naliať vodu do muchotrávky vo vrchnej časti a pozerať sa, ako voda prestupuje kvetináčom a prýšti aj na spodné poschodie záhrady. Kontrolujte, či všetka pôda je vlhká a nezostávajú žiadne suché miesta. Pôda musí byť stále vlhká, ale nesmie byť preliata.

Tip pre pestovanie: Odporúčame používať zeminu určenú na pestovanie izbových kvetín. Vedľa seba tipujte iba kvety s podobnými podmienkami nutnými pre pestovanie. Kvety s odlišnými potrebami sa môžu pri pestovaní príliš blízko seba navzájom vytláčať.

Obsah balenia:

  • 1x rozprávková záhrada s príslušenstvom (záhradné náčinie, kanvička, drobné dekorácie)

Technická špecifikácia:

  • Farba: modrá, ružová (farbu produktu si môžete vybrať v pravo hore)
  • Rozmery zostavenej záhrady: 37,5 cm x 27,5 cm
  • Napájanie: 3x LR44 / AG13 1,5 V batérie (súčasť balenia)
  • Svetelné a zvukové efekty
  • Substrát a semienka nie sú súčasťou balenia
  • Nevhodné pre deti do 3 rokov
  • Používať pod dohľadom dospelej osoby

Hodnotenia

Napísať hodnotenie

Rozprávková záhrada

Rozprávková záhrada

Rozprávková záhrada je úžasný a náučný darček pre všetky šikovné deti. Zasaďte s deťmi kvety podľa vášho výberu a naučte ich sa o záhradu starať.