Nočná korytnačka s USB napajaním

Predaj. Super cena! Najlacnejšie!

Plyšová svietiaca korytnačka vykúzli v izbe oblohu so súhvezdím.

Viac detailov

Tento produkt už nie je dostupný

9,90 € s DPH

Detaily

Je známe, že malé deti sa boja tmy. Obávajú sa, že majú vo svojej izbe strašidlá. Ak máte tieto starosti s Vaším dieťaťom, máme pre Vás jednoduché riešenie. Je ním svietiaca nočná korytnačka. Jedná sa o veľmi vkusnú lampičku pre dieťa. Ak ešte naviac Váš drobček miluje zvieratá, máte vyhrané. Uviesť do prevádzky toto svietidlo je ľahké. Tri tužkové batérie vložíte do priestoru pre nich určeného, ​​stlačíte spínač a lampička svieti.

Ďalšou zaujímavou vlastnosťou, ktorou sa táto korytnačka môže pochváliť je hracia melódia. Zaujímavé a nevšedné je to, že táto svietiace korytnačka zobrazí na strop motív nočnej oblohy s hviezdami. Konkrétne premieta osem súhvezdí. Oproti iným lampičkám je toto slušná vychytávka. Navyše mení farby, čo dieťa určite zaujme, takže na nejaký strach z tmy už ani nepomyslí.

Svietiaca korytnačka sa po 60 minútach sama vypína. Nie že by to bola chyba, je to proste automatická vlastnosť. Stačí opäť stlačiť tlačidlo a hviezdne súhvezdia sa znova objavia. V žiadnom prípade sa teda nemusíte obávať, že by lampička svietila až do rána a spotrebovala príliš energie. Zákazníci, ktorí už zakúpili tento produkt, si ho nemôžu vynachváliť. Skúste to tiež a potom už doprajte Vašim deťom chvíľky snívania pod hviezdami a pokojné zaspávanie.

USB kábel je súčasťou balenia.

Rozmery:

  • Rozmery produktu: 35 x 23 x 11 cm
  • Rozmery balenia: 37 x 24 x 12 cm

Technická špecifikácia:

  • Materiál: Plast, plyš
  • Napájanie: 3x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia) alebo pomocou USB kábla (je súčasťou balenia)

Hodnotenia

Napísať hodnotenie

Nočná korytnačka s USB napajaním

Nočná korytnačka s USB napajaním

Plyšová svietiaca korytnačka vykúzli v izbe oblohu so súhvezdím.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: